Reserveer

LOCATIE

Hin Lek Fai
Blue Pearl Resort is gelegen in Hin Lek Fai (ook wel Flinstone Hill genoemd), een rustig en charmant dorpje in de heuvels zo’n 3 km vanaf  het bruisende centrum van Hua Hin. Gelegen aan weg Moo 7, ligt het priveterrein wat alleen te betreden is voor bevoegden.

In de buurt ligt het Hin Lek Fai park. Als je op zoek bent naar een schitterend uitzicht over Hua Hin, moet u dit park zeker bezoeken tijdens uw verblijf! Het is een stevige wandeling naar boven, maar het is meer dan de moeite waard. Boven aangekomen heb je naast het schitterende uitzicht ook een mooi en nieuw aangelegd park. In dit park staat naast de vele planten ook een beeld van Koning Rama VII.

Als je de paden in dit park volgt dan kom je langs verschillende viewpoints die stuk voor stuk zorgen voor een mooi uitzicht. Met name rond zonsopkomst en zonsondergang is het adembenemend.

Hua Hin
Hua Hin (85.000 inwoners) is de oudste badplaats van Thailand en ligt op ca. 220km van Bangkok en ca. 30km ten zuiden van Cha Am. Niet alleen buitenlandse toeristen komen hier voor de strandvakanties, maar ook bij de lokale Thai is dit een favoriete vakantiebestemming. Zelfs de koninklijke familie brengt geregeld een bezoek aan deze bestemming. In Hua Hin zijn de stranden mooi en is de zee helder in tegenstelling tot bijvoorbeeld Pattaya. Naast de stranden valt er natuurlijk genoeg te zien in Hua Hin. Er zijn verschillende tempels en musea. In de directe omgeving van Hua Hin is er ontzettend veel natuur die ideaal is voor een stevige wandeling. Hua Hin is perfect voor gezinnen met kinderen maar ook zeker voor de golfer is het een waar paradijs met de mooiste golfbanen.

Hin Lek Fai Hua Hin

Hua Hin

 

 

 

 

Share This

 
 

Golf Experience

Lees verder

In samenwerking met Golf Experience kunnen wij u ook op maat gemaakte golfreizen aanbieden