Reserveer

AANKOMST BANGKOK AIRPORT BKK

Aankomst Bangkok Airport BKK
Na een vlucht van ongeveer 11 uur (zonder tussenstop) landt u in Bangkok, op de nieuwe Suvarnabhumi International Airport  oftwel BKK. Het vliegveld is hypermodern en behoort tot één van de grootste luchthavens ter wereld! De luchthaven begon in september 2006 en is de belangrijkste luchthaven van Bangkok en de drukste van Zuidoost-Azië. Het wordt gebruikt voor bijna alle internationale en binnenlandse vluchten naar Bangkok.


Faciliteiten
Suvernabhumi heeft alle faciliteiten die je van een grote internationale luchthaven kunt verwachten. Er is een hotel, pinautomaten, geld wissel kantoor, restaurants, tax-free winkels en een lounge. Ook zijn er ongeveer 50 eetgelegenheden verspreid over de terminal. De goedkoopste plek voor een maaltijd is Magic Eat Point op niveau 1, in de buurt van gate 8. Er zijn een paar winkels bij het check-in gebied, zoal een supermarkt en postkantoor, maar het echte shoppen gebeurt in de vertrekhal, waar je je waant in een winkelcentrum.

Suvarnabhumi International Airport

De hypermoderne luchthaven Suvarnabhumi International Airport


Handige tips aankomst Bangkok Airport BKK

  • In het vliegtuig krijgt u ruimschoots vóór de landing een immigratieformulier (“Arrival Card” en “Departure Card”) en een Douaneformulier (Customs Form) uitgereikt om in te vullen met uw persoonlijke gegevens. Vul op het douaneformulier altijd ‘nothing to declare’ in, tenzij u zeker weet dat u wèl iets aan te geven heeft. In de praktijk wordt bij ‘nothing to declare’ bijna nooit iemand gecontroleerd. Uw ‘Arrival Card”én uw “Departure Card” moet u zorgvuldig bewaren tijdens uw verblijf en mee terug nemen naar de Airport  voor de terugreis!
  • Na de landing volgt u de bordjes “Immigration”. Negeer de bordjes ‘Visa on Arrival’; dit is niet van toepassing op reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit
  • Daar aangekomen is het aan te raden om in de uiterst linker- of rechterrij te gaan staan, deze gaan over het algemeen sneller
  • Bij de balie wordt een foto van u gemaakt door de douanebeambte die je een gratis Visa-on-Arrival geeft. (Deze is geldig voor een maximale verblijfsduur van 30 dagen. Indien u langer blijft dan 30 dagen dan dient u een toeristenvisum in uw bezit te hebben)
  • U kunt nu uw bagage ophalen
Aankomst Bangkok Airport BKK

Aankomst Bangkok Airport Thailand

 

 

 

Share This

 
 

Golf Experience

Lees verder

In samenwerking met Golf Experience kunnen wij u ook op maat gemaakte golfreizen aanbieden